Background Image

despre noi

image

Servicii funerare Daniflor

Ceremonia de inmormantare este un moment solemn, cu incarcatura emotionala uriasa, menit sa exprime dragostea si durerea despartirii de cineva drag. De aceea, aceasta ceremonie trebuie sa fie fara cusur, organizata exemplar. Noi, cei de la Daniflor, nu putem sa va alinam durerea, dar va putem oferi un strop de liniste ocupandu-ne de organizarea serviciului funerar.

Casa Daniflor reprezinta un reper in domeniu datorita experientei, profesionalismului si seriozitatii cu care se ocupa de fiecare client in parte. Angajamentul nostru fata de dumnevoastra este sa va sustinem in momentele dificile cand pierdeti pe cineva drag, preluand sarcina de a organiza o inmormantare conform datinilor si credintei, care sa reprezinte un ultim omagiu adus persoanei care nu mai este printre noi. 

Alaturi de dumneavoastra in cele mai dificile momente!

image

Casa funerara Daniflor are doua puncte de lucru, in Bragadiru si in Vitan, unde ne ocupam de procedurile premergatoare inhumarii si de organizarea ceremoniei.

Serviciile noastre sunt adaptate exigentelor si posibilitatilor fiecarui client. Dispunem de toate amenajarile si dotarile pentru a desfasura servicii funerare la cel mai inalt standard. Acoperim orice situatie si nevoie, facand fata la neprevazut cu promptiudine si flexibilitate. Indiferent de amploarea evenimentului, oricare client al nostru este tratat cu respect, cu discretie si cu atentia cuvenita.

Contati pe sprijinul nostru atunci cand, din nefericire, este necesar!