Background Image

servicii

Respect, discretie, empatie si profesionalism!

Casa funerara Daniflor ofera toata gama de servicii funerare, acoperind aria Capitalei si a judetului Ilfov, prin cele doua puncte de lucru din Bragadiru si din cartierul Vitan.
La cele doua sedii dispunem de spatii special amenajate: sala de primire client, sala de pregatire a persoanei defuncte, camera frigorifica, sala cu produse si accesorii aferente inhumarii. Firma noastra asigura transportul funerar din orice punct din tara, cu vehicule speciale, precum si repatrierea persoanelor decedate.
Daniflor dispune de personal foarte bine instruit, care stie sa gestioneze situatii delicate si sa presteze servicii la cel mai inalt standard, avand, in acelasi timp, grija sa pastreze discretia si sa respecte doliul familiilor indurerate. 

Captioned Image
Captioned Image

Sakrivena napomena koja se vidi prelaskom strelice miša preko slike.

Screenshot

Casa Daniflor asigura gama completa de servicii, dupa cum urmeaza:

-constatare decesului si intocmirea actelor necesare inmormantarii sau incinerarii;
-imbalsamarea si toaletarea persoanei defuncte;
-manipularea persoanei decedate si transport funerar la nivel national, cu masini specializate;
-sicriu complet echipat, cruce si accesorii (doliu, prosoape, batiste, ace de siguranta/bolduri, verighete, iconite, lumanari, candele, sac oseminte etc.)
-coroane si jerbe funerare;
-pachete cu alimente si coliva pentru parastase. 

Casa funerara Daniflor comercializeaza monumente funerare din marmura cu poze pe ceramica si executa lucrari funerare diverse si amenajari de locuri de veci (felinare, racle, cadre, bordure, placaje capace etc.)
Prestam servicii funerare pe baza talonului de pensie, urmand sa oferim consultant si sa ajutam la intocmirea dosarului pentru obtinerea ajutorului de inmormatare oferit de stat.
Va stam la dispozitie pentru a prelua sarcina grea pe care o aveti in astfel de momente de cumpana, oferindu-va servicii funerare complete la cel mai inalt standard, la cele doua puncte de lucru din Bragadiru si din cartierul Vitan. 

ContaCt